CNC OBRADNI CENTAR

Kontakt

VISOKONAPONSKO DIDAKTIČKO UČILO za aktivaciju, mjerenje izolacije, izjednačavanje potencijala, rješavanje problema i dijagnostiku
T-VARIA UPRAVLJANJE MOTOROM - osnove upravljanja motorom - 3u1- niska razina buke, bez emisije plinova
VW e-up - DIDAKTIČKO ELEKTRIČNO VOZILO ZA OBUKU - širok spektar didaktičkih i dijagnostičkih mogućnosti

THEPRA automobilski edukacijski sustavi – od 1975. godine je sinonim za tehničke nastavne uređaje za optimalnu obuku i daljnje obrazovanje u automobilskim zanimanjima. Naši sustavi sveobuhvatno pokrivaju široki spektar unutar trenutnih područja učenja i tehnologija.

Bilo da se radi o elektrici i elektronici, umreženim BUS sustavima, sigurnosti i komforu, tehnologiji motora i upravljanja, bilo da se radi o tehnologiji šasije i kočnica ili pogonskom sustavu, uz THEPRA imate realne materijale za obuku pri ruci. Također ćete dobiti opsežne, didaktičke radne listove i dokumente za svaki nastavni uređaj, posebno prilagođene profesorima i učenicima.

Certifikati:

ISO 9001:2008 / ISO 14001:2004

THEPRA Didactic u Hrvatskoj

S+B Systemtechnik d.o.o. (Hrvatska) i THEPRA Didactic GmbH (Njemačka) su dio iste grupacije te od samog početka rada u Hrvatskoj smo bili usmjereni na razvoj, dizajn i proizvodnju didaktičkih učila. Porastom našeg poslovanja obuhvatili smo i logistiku i montažu za stolna didaktička učila te smo prodajni i servisni predstavnik Thepra proizvoda za Hrvatsku.

Sve upite vezane za didaktička učila možete nam poslati putem našeg kontakt obrasca: