CNC OBRADNI CENTAR

Kontakt

Usluge

Našim klijentima omogućujemo uslugu cjelokupnog procesa proizvodnje specifičnih dijelova, najkompleksnijih proizvoda oblikovanih prema individualnim željama kupca. tehnoloških komponenti, gotovih proizvoda i didaktičnih učila.  Obuhvaćamo procese od razvoja ideje i prototipa pa do proizvodnje i isporuke konačnih proizvoda. 

Razvoj

Razvoj kompletnih uređaja ili pojedinih podsustava.

Tiskane pločice

Razvoj i izrada tiskanih pločica te montaža komponenti.

CNC obrada

CNC Emco i Hermle Robot System obradni sustav za glodanje.

Prototip

Koordininacija razvoja i izrade prototipa.

Proizvodnja

Neograničena pojedinačna i serijska proizvodnja.

Montaža

Montaža i sastavljanje tehničkih sklopova.

[ +]
montirani proizvodi
[ +]
Projekti
[ +]
zaposlenici
[ +]
površina

CNC obrada

CNC obradni centar sastoji se od glodalica Hermle C42 (5 osi), Hermle Robot System, HAAS glodalica  i tokarilica Emco HT45. Strojna obrada materijala pruža, pojedinačnu ili serijsku, proizvodnju specifičnih dijelova i najkompleksnijih dijelova specificiranih prema željama naručitelja.

istraživanje
Razvoj i dizajn
cad-cam programiranje
cnc glodanje i tokarenje
mjerenje i kontrola kvalitete

Razvoj i proizvodnja

Razvoj i proizvodnja tiskanih pločica i didaktičkih učila te montaža komponenti.

Didaktična učila su vrste nastavnih, tehničkih uređaja za usavršavanje u automobilskoj i drugim industrijama iz područja elektronike, elektrotehnike, pneumatike, senzorike, hidraulike, strojarstva, mehanike i mehatronike.

Sustav učila i programiranje od osnovnih elemenata, poput žarulja, do najkompleksnijih elemenata koja se nalaze u vozilima.

Razvijamo učila i programiranje “E-learning” modula koji se koristi u automobilske svrhe, omogućuje učenje i praćenje vježbi za pult proizvode te simulacije stvarnih procesa u automobilu putem internet preglednika.

Montaža

Montiramo tehničke sklopove koji spadaju u područja elektrotehnike, elektronike, mehanike, mehatronike, strojarstva, hidraulike, pneumatike i senzorike. Naš stručni tim montera svojim znanjem i iskustvom će upotpuniti i ubrzati svaki proizvodni proces. Proizvodni prostor u Dugopolju je opremljen najboljim tehničkim jedinicama kako bi kvaliteta montaže dosegla najveće razine.