CNC OBRADNI CENTAR

Kontakt

Nagrada Slavko Krajcar za tehnološke inovacije pripala je S+B Systemtechnik

U zagrebačkom Westin hotelu jučer je održana svečana manifestacija u sklopu projekta Lider Invest. Poslovni tjednik Lider pokrenuo ga je još 2016. godine, a riječ je o nagradi za najbolje male, srednje i velike proizvodne investicije u Hrvatskoj s ciljem promicanja ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost.

Posebna nagrada stručnog žirija – nagrada Slavko Krajcar za tehnološke inovacije pripala je S+B Systemtechnik. Nagrada nam je dodijeljena temeljem ulaganja 49 milijuna kuna u projekt gradnje poslovno-proizvodne zgrade i tehnološkog opremanja CNC strojevima na području Dugopolja. Usmjereni smo na razvoj, dizajn i proizvodnju na područjima elektronike, elektrotehnike, mehanike, mehatronike, hidraulike, senzorike, pneumatike, hidraulike i strojarstva

Boris Vrdoljak, direktor S+B Systemtechnik je rekao : “Kontinuirano se razvijamo i ulažemo u tehnološku spremnost i automatizaciju, odnosno robotizaciju proizvodnje. I dalje ćemo ulagati u zelene i digitalne tehnologije, energetsku učinkovitost i tehnološki naprednu proizvodnju te inovativne proizvodno-poslovne modele.”

Izvor: Lider / 21. listopada 2022.