CNC OBRADNI CENTAR

Kontakt

Nagrada za Menadžera godine 2021. stigla u Dalmaciju!

Boris Vrdoljak, direktor naše tvrtke, S+B Systemtechnik d.o.o.,  je dobio nagradu CROMA-e MENADŽER GODINE 2021. u kategoriji “Inozemna poduzeća”.

Tvrtka S+B Systemtechnik bavi se uslugama razvoja i montaže tehničkih sklopova te strojnom obradom. Izrađuju custom made proizvode na njihovim strojevima te ispituju ispravnost dijelova. Kao Hrvat rođen u Njemačkoj želio je pokrenuti nešto u domovini te osniva kćer poduzeće S+B Systemtechnic u Splitu koja se bavi proizvodnjom instrumenata za mjerenje i navigaciju. Kontinuirano rastu u prihodima i broju zaposlenika te proširuju asortiman proizvoda. Tvrtka je ekološki usmjerena i ulaže u obnovljive izvore energije. Temeljem dokumentiranih bilanci uspjeha i stvarnih kvalitativnih pokazatelja poslovanja (udio na domaćem tržištu, rast izvoza, broj novootvorenih ili sačuvanih radnih mjesta, fizički opseg poslovanja, naturalni pokazatelji rasta i td.), Upravni odbor HRVATSKOG UDRUŽENJA MENADŽERA I PODUZETNIKA – CROMA mu je dodijelio ovu prestižnu nagradu.

Od 1992. godine HUM – CROMA na kraju svake poslovne godine dodjeljuje ravnopravne nagrade najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća, kao i nagradu za najuspješnijeg projekt menadžera, mladog menadžera i nagradu za životno djelo.

Izvor: croma.hr

snimka izbora za menadžera godine 2021.