CNC OBRADNI CENTAR

Kontakt

Teambuilding – Proljeće 2019.

S + B tim Split / Dugopolje dan je započeo s potpuno zauzetim mini busom i dobro raspoložen za prvi team building. Posjetili smo Nacionalni park Krka u blizini Šibenika koji ima mnogo lijepih pješačkih staza i staza za prirodu.

U nacionalnom parku vodič nam je pružio zanimljive podatke o parku, kao i povijesti starih zidina, sedam vodopada, samostana i ruševina iz vremena starih Rimljana. Zatim smo čamcem krenuli uzvodno do otoka Visovca. Vožnja ide gornjim dijelom rijeke Krke. Tamo smo posjetili franjevački samostan, crkvu i muzej. Uz sami tok rijeke Krke postoji oko 30 vodenica što je bilo vrlo važno za stanovništvo u srednjem vijeku.

Hidroelektrana na Skradinskom buku, otvorena 1895. godine, formirala je prvi elektroenergetski sustav u Hrvatskoj na prijelazu stoljeća i opskrbljivala područje oko Šibenika električnom energijom. Danas je stara elektrana navedena na popisu zgrada kao podsjetnik na industrijsku arhitekturu toga doba.

Na kraju ovog bogatog događanjima i toplog dana punog novih dojmova i zadovoljstva, vratili smo se u Split, s mišlju: “Ništa ne okuplja ljude više od pozitivnih emocija, zajedničkih izazova i proživljenog povjerenja!”